Nedre Romerike Avløpsselskap (NRA) er et interkommunalt avløpsselskap for Rælingen, Skedsmo og Lørenskog. Anlegget har til formål å samle og behandle spillvannet fra eierkommunene. NRA er et fjellanlegg hvor den operative driften foregår i et lukket miljø inne i fjellet. Som ved alle andre fjellanlegg har også NRA behov for kontroll på vann og fuktighet. 

 

Nedre Romerike Vannverk (NRV) er et interkommunalt selskap på lik linje som NRA, men eies av Fet, Sørum, Nittedal, Lørenskog, Rælingen og Skedsmo. Selskapets ansvar ligger i å levere vann til kommunene, herunder også reservevannsanlegg. NRV er et typisk fjellanlegg på linje som NRA, hvor produksjonen foregår i utsprengte haller. 

 

W. Giertsen Tunnel ble hentet inn som spesialist på vann- og frostsikring av fjellhaller og inngikk i 2010 rammeavtale med NRA/NRV. Vårt produkt WG Tunnelduk er spesialutviklet for å sikre alle typer fjellanlegg for truende vann og drypp. På deler av anleggene har vi montert WG Tunnelduk samtidig som det har vært full operativ produksjon. 

 

NRA og NRV er idag i full drift med vannsikring fra W. Giertsen Tunnel. Les mer om WG Tunnelduk her.